Solvento

Webhosting

Kopen met PaySafeCard

“Betrouwbare webhosting voor topprestaties!” – Kies voor hoogwaardige webhosting die jouw website of webshop op volle kracht laat draaien, zonder zorgen over downtime of trage laadtijden.

PaySafeCard is de populairste en meest beproefde prepaid-aanbieder in Europa. Ook deze manier kunt u uw server gemakkelijk vooraf betalen. Met Paysafecard kunt u zonder bankrekening of kredietkaart online betalen en is eenvoudig en snel verkrijgbaar op elke bekende sites van games, social media & communities, muziek, film & entertainment en vele andere rubrieken. Paysafecards kunnen wereldwijd op 480.000 plaatsen aangekocht worden.

Snelheid

Onze webhosting biedt razendsnelle laadtijden en optimale prestaties. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en krachtige servers zorgen we ervoor dat jouw website of webshop snel en soepel werkt, zodat jouw bezoekers een optimale gebruikerservaring hebben.

Privacy

Bij onze webhosting staat privacy hoog in het vaandel. We hechten veel waarde aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens en die van je bezoekers. We implementeren de nieuwste beveiligingstechnologieën en volgen strikte privacyrichtlijnen om ervoor te zorgen dat jouw gegevens veilig zijn.

Hoge uptime

Bij onze webhosting is een optimale uptime gegarandeerd. We begrijpen dat elke seconde telt als het gaat om het online zijn van jouw website of webshop. Daarom zorgen we ervoor dat onze servers altijd beschikbaar zijn en monitoren we voortdurend onze systemen om eventuele problemen snel op te lossen.

Bekijk onze webhosting pakketten

Klein

webhosting
5
/maand
3GB SSD opslagruimte
Onbeperkt dataverkeer
Gehost in Nederland
Gratis SSL certificaat
Dagelijks back-ups
Ruimte voor 1 website
1 mailbox
DirectAdmin paneel

Middel

webhosting
8
/maand
5GB SSD opslagruimte
Onbeperkt dataverkeer
Gehost in Nederland
Gratis SSL certificaat
Dagelijks back-ups
Ruimte voor 5 websites
5 mailboxen
DirectAdmin paneel
Meest gekozen

Groot

webhosting
12
/maand
10GB SSD opslagruimte
Onbeperkt dataverkeer
Gehost in Nederland
Gratis SSL certificaat
Dagelijks back-ups
Ruimte voor 10 websites
20 mailboxen
DirectAdmin paneel

Veelgestelde vragen

Ja, je kunt zelf de PHP versie kiezen.

Nee, webhosting is maandelijks opzegbaar.

Ja, neem contact met ons op voor de mogelijkheden te bespreken.