Solvento

Betaalmethode

Bij Solvento kun je op verschillende manieren betalen voor je diensten, op deze pagina lees je wat mogelijk is.

ideal-logo-1024

iDeal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U betaalt via de app of de internetbankieromgeving van uw eigen bank. iDEAL is namelijk een directe online overboeking van uw bankrekening naar de bankrekening van een ondernemer.

paypal

PayPal

Webshops waarbij je met PayPal kunt betalen zijn voorzien van een PayPal-logo. Bij het afrekenen selecteer je simpelweg PayPal, in plaats van bijvoorbeeld iDEAL of creditcard. Daarna moet je inloggen met je e-mailadres en wachtwoord om de betaling te bevestigen.

download (1)

PaySafeCard

Paysafecard is een elektronisch betaalmiddel waarmee je gemakkelijk online kunt betalen. Het is een prepaid creditcard die wordt aangeboden door “Paysafe” en inmiddels wordt paysafecard gebruikt om mee te betalen in 37 landen wereldwijd.

bankoverschrijving-logo

Overboeking

Een overschrijving of bankoverschrijving is het verplaatsen van tegoed van de ene bankrekening naar de andere in directe opdracht van de verzender. De verzender geeft dus zijn of haar eigen bank opdracht een bedrag over te boeken naar een andere rekening bij dezelfde bank of een andere bank.

4341764

Creditcard

Met een creditcard betaal je zonder dat het geld direct van je rekening wordt afgeschreven. Je leent als het ware tijdelijk geld van de creditcardverstrekker.

Bitcoin.svg (1)

Bitcoin

Om met Bitcoin te betalen, moeten klanten een Bitcoin-portemonnee hebben die hen in staat stelt om Bitcoin te verzenden en te ontvangen. Vervolgens kun je het bedrag overmaken naar onze Bitcoin wallet.