Solvento

Dedicated server

Een dedicated server is een fysiek computersysteem dat, net als een Cloud VPS, met het internet verbonden wordt en door een hostingprovider te huur wordt aangeboden.

Wat is een dedicated server?

Onze Dedicated Servers bieden een krachtige hostingoplossing voor al jouw zakelijke behoeften. Wat onze servers echt onderscheidt, is de toepassing van state-of-the-art SSD-technologie, waardoor snelle en responsieve prestaties gegarandeerd zijn. Met deze solide basis kun je rekenen op een vlotte gebruikerservaring en optimale snelheden, ongeacht de complexiteit van jouw online activiteiten.

Compute X1

Dedicated server
80
/maand
AMD Ryzen 5 3600
32 GB DDR4
50TB bandbreedte
480GB NVMe SSD
Gehost in Nederland

Compute X2

Dedicated server
130
/maand
Intel Xeon E5-2683 v4
64 GB DDR4
50TB bandbreedte
960GB SATA SSD
Gehost in Nederland

Compute X3

Dedicated server
160
/maand
AMD Ryzen 9 3900X
64 GB DDR4
50TB bandbreedte
960GB NVMe SSD
Gehost in Nederland

Veelgestelde vragen

Een Dedicated Server is een fysieke server die exclusief aan één klant wordt toegewezen. Dit biedt maximale prestaties en betrouwbaarheid voor jouw bedrijf. Het is ideaal voor veeleisende online toepassingen, grote websites of bedrijfskritieke systemen die hoge rekenkracht en databeveiliging vereisen.

SSD’s (Solid State Drives) bieden aanzienlijk snellere lees- en schrijfsnelheden dan traditionele harde schijven. Hierdoor worden laadtijden verkort en krijg je een responsievere serverervaring. Dit is vooral gunstig voor websites en applicaties die afhankelijk zijn van snelle gegevenstoegang.

Wij bieden 24/7 technische ondersteuning via verschillende kanalen, waaronder live chat, e-mail en telefonische ondersteuning. Ons team van experts staat klaar om te helpen bij installaties, configuraties en eventuele technische vraagstukken.

Onze Dedicated Servers worden gehost in Nederlandse datacenters van topkwaliteit. Deze locatie biedt stabiele internetverbindingen en voldoet aan hoge normen op het gebied van privacy en beveiliging.

Na het plaatsen van je bestelling streven we ernaar om je Dedicated Server binnen enkele uren operationeel te maken. De exacte implementatietijd kan variëren afhankelijk van specifieke configuratievereisten.

Ja, we begrijpen dat bedrijfsbehoeften kunnen veranderen. Daarom bieden we flexibele upgrade-opties, zoals het vergroten van de servercapaciteit, geheugen of opslagruimte. Neem contact op met ons ondersteuningsteam voor meer informatie over het aanpassen van je Dedicated Server naar gelang je groeiende eisen.