Solvento

Datacenter

Een datacenter slaat en beheert computer- en netwerkapparatuur in een gecontroleerde omgeving met koeling, stroomvoorziening, beveiliging en connectiviteit.

Welkom bij Solvento, jouw partner in hoogwaardige hostingdiensten. Bij ons ben je verzekerd van topkwaliteit, aangezien we trots zijn op het gebruik van onze eigen geavanceerde hardware, gehost in vooraanstaande Nederlandse datacentra. Onze state-of-the-art faciliteiten bieden niet alleen optimale koeling en betrouwbare stroomvoorzieningen, maar ook geavanceerde backup-oplossingen om de veiligheid van jouw gegevens te waarborgen.

Of je nu kiest voor gedeelde webhosting, een Virtual Private Server (VPS), dedicated servers, of colocatie, Solvento staat garant voor topprestaties en maximale betrouwbaarheid. Onze hostingomgeving is geoptimaliseerd met een scala aan geavanceerde features, waaronder razendsnelle NVMe SSD-opslag, krachtige AMD EPYC-servers en LiteSpeed webhosting, die garant staan voor een optimale snelheid en efficiëntie. Daarnaast voorzien we in gratis SSL-certificaten om een veilige verbinding te waarborgen, terwijl dagelijkse back-ups de integriteit van jouw gegevens bewaken.

Bij Solvento gaat onze toewijding verder dan alleen hosting. We streven naar een totaaloplossing die aansluit bij de behoeften van elk project, groot of klein. Ons uitgebreide dienstenaanbod is ontworpen om aan al jouw eisen te voldoen, met de garantie van geavanceerde technologieën en een ongeëvenaarde betrouwbaarheid.

Kies voor Solvento en versterk jouw online aanwezigheid met een partner die voorop loopt in technologische innovatie en betrouwbaarheid. Jouw succes is onze prioriteit!