Solvento

VPS

Kopen met Bitcoin

Onze VPS hosting biedt snelle prestaties dankzij SSD-schijven en ons eigen hostingplatform, terwijl we de hoogste uptime in de industrie garanderen.

Betalen met Bitcoins is een gemakkelijke, veilige en private manier om een betaling aan ons te versturen, zonder tussenpersonen of banken. Bitcoin is een internet valuta die gebruik maakt van beveiligde codes om te garanderen dat ze niet kunnen worden gemanipuleerd zoals banken harde valuta manipuleren.

Snelheid

Ons VPS platform bij Solvento is ontworpen om de snelheid en prestaties te maximaliseren voor onze klanten. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en hardware, biedt ons VPS platform ongeëvenaarde snelheid en responsiviteit.

Privacy

Bij onze VPS hosting staat privacy hoog in het vaandel. We hechten veel waarde aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens en die van je server. We implementeren de nieuwste beveiligingstechnologieën en volgen strikte privacyrichtlijnen om ervoor te zorgen dat jouw gegevens veilig zijn.

Stabiliteit

Bij onze VPS hosting is een optimale uptime gegarandeerd. We begrijpen dat elke seconde telt als het gaat om het online zijn van jouw applicatie. Daarom zorgen we ervoor dat onze servers altijd beschikbaar zijn en monitoren we voortdurend onze systemen om eventuele problemen snel op te lossen.

Bekijk ons VPS aanbod

X1

VPS
8
/maand
30GB SSD opslagruimte
1GB werkgeheugen
1 CPU core
Onbeperkt dataverkeer
Gehost in Nederland
100 Mbit/s uplink

X2

VPS
14
/maand
50GB SSD opslagruimte
2GB werkgeheugen
2 CPU cores
Onbeperkt dataverkeer
Gehost in Nederland
100 Mbit/s uplink
Meest gekozen

X4

VPS
20
/maand
100GB SSD opslagruimte
4GB werkgeheugen
4 CPU cores
Onbeperkt dataverkeer
Gehost in Nederland
500 Mbit/s uplink

Over ons VPS platform

Als je op zoek bent naar een krachtige hostingoplossing die jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau tilt, dan is VPS hosting zeker iets om te overwegen. Bij VPS hosting huur je een deel van een fysieke server waarop jouw website of applicatie kan draaien. Dit geeft je veel meer controle en flexibiliteit dan bij shared hosting.

Bij onze VPS hosting maken we gebruik van SSD-schijven, wat zorgt voor snelle laadtijden en een vlotte gebruikerservaring voor je bezoekers. Daarnaast hebben we ons eigen hostingplatform ontwikkeld, waarmee we de prestaties en veiligheid van onze VPS hosting kunnen garanderen. Dit betekent dat we in staat zijn om de beste uptime in de industrie te bieden.

Of je nu een kleine website, een grote e-commerce shop of een complexe applicatie hebt, onze VPS hosting biedt de flexibiliteit en prestaties die je nodig hebt. Met onze hoge uptimegarantie en ons deskundige ondersteuningsteam hoef je je geen zorgen te maken over downtime of technische problemen. Wij zorgen ervoor dat jouw website of applicatie altijd online is en klaar om jouw bezoekers te bedienen.

Besturingssystemen

512_ubuntu

Ubuntu

512_centos_purple

CentOS

512_windows

Windows

512_debian

Debian

512_suse

SUSE

512_fedora_newlogo_newcolor

Fedora

Veelgestelde vragen

Ja, je kunt zelf het besturingssysteem kiezen. Maak een ticket aan en wij zullen dit in orde maken.

Nee, een VPS is maandelijks opzegbaar.

Ons VPS platform maakt gebruik van KVM virtualisatie, dit geeft de beste prestaties en betrouwbaarheid.

Nee, wij maken zelf geen back-ups van de VPS. Dit kan echter wel afgenomen worden bij ons. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.