Solvento

VPS kopen met PaySafeCard

Met behulp van NVMe SSD-schijven en ons eigen hostingplatform, garandeert onze VPS-hosting snelle prestaties en de hoogste beschikbaarheid in de branche.

KVM Virtualisatie

Jouw virtuele omgeving ervaart optimale prestaties dankzij KVM virtualisatie.

Wat zijn de voordelen?

Dankzij KVM virtualisatie geniet jouw virtuele omgeving van optimale prestaties, waardoor flexibiliteit, schaalbaarheid en efficiëntie worden gemaximaliseerd.

NVMe opslag

NVMe SSD-webhosting voor topprestaties en ongeëvenaarde snelheid. Betrouwbaar en vlekkeloos online!

Wat zijn de voordelen?

Dankzij NVMe SSD-opslag ervaar je ongeëvenaarde snelheid, verbeterde websiteprestaties en betrouwbare data-opslag.

AMD EPYC

Met AMD EPYC biedt onze webhosting indrukwekkende rekenkracht en topprestaties.

Wat zijn de voordelen?

Dankzij de krachtige AMD EPYC CPU's blijft onze webhosting stabiel, zelfs bij een groot aantal bezoekers, voor een vlekkeloze gebruikerservaring.

Gehost in Nederland

Gehost in Nederland met onze eigen hardware voor betrouwbare hostingprestaties.

Wat zijn de voordelen?

Onze hosting, met eigen hardware in Nederland, biedt aanzienlijke voordelen. Geniet van snelle laadtijden, betrouwbare prestaties en lage latentie voor een optimale online ervaring.

Over onze
Cloud VPS

Verken onze hoogwaardige Cloud VPS-dienst, met snelle AMD EPYC CPU’s en NVMe SSD-opslag voor optimale prestaties. Ervaar betrouwbare hosting op Nederlandse servers, inclusief regelmatige back-ups. Betrouwbaarheid en snelheid zijn gegarandeerd! Bovendien bieden wij eenvoudige betalingsopties, waaronder PaySafeCard.

Heb je nog vragen?

X1

VPS
8
/maand
40GB NVMe SSD
2GB DDR4 werkgeheugen
1 AMD EPYC CPU core
5TB dataverkeer
Amsterdam Datacenter
1000 Mbit/s uplink

X2

VPS
14
/maand
100GB NVMe SSD
4GB DDR4 werkgeheugen
2 AMD EPYC CPU cores
10TB dataverkeer
Amsterdam Datacenter
1000 Mbit/s uplink
Meest gekozen

X4

VPS
20
/maand
150GB NVMe SSD
8GB DDR4 werkgeheugen
4 AMD EPYC CPU cores
20TB dataverkeer
Amsterdam Datacenter
1000 Mbit/s uplink

Veelgestelde vragen

Een VPS (Virtual Private Server) is een gevirtualiseerde serveromgeving met toegewezen resources. In tegenstelling tot gedeelde hosting krijg je volledige controle over jouw VPS, inclusief de mogelijkheid om besturingssystemen te installeren en software te configureren.

Een VPS combineert de voordelen van gedeelde hosting en dedicated servers. Het biedt geïsoleerde resources zoals een dedicated server, maar tegen lagere kosten en met meer flexibiliteit in resourcebeheer.

Nee, bij Solvento zit je niet vast aan een contract. We bieden flexibele Cloud VPS hosting zonder langlopende verplichtingen.

Ja, je kunt jouw VPS eenvoudig upgraden. Met een paar klikken kun je extra CPU, RAM en opslagcapaciteit toevoegen om aan de groeiende eisen van jouw project te voldoen.

Ja, wij maken regelmatig back-ups van jouw VPS-gegevens om ervoor te zorgen dat jouw informatie veilig is en snel kan worden hersteld in geval van onvoorziene gebeurtenissen.

Ja, onze VPS-dienst ondersteunt diverse besturingssystemen, waaronder populaire Linux-distributies en Windows, zodat je het besturingssysteem kunt kiezen dat het beste aansluit bij jouw behoeften.

Besturingssystemen

512_ubuntu

Ubuntu

512_centos_purple

CentOS

512_windows

Windows

512_debian

Debian

512_suse

SUSE

512_fedora_newlogo_newcolor

Fedora